Πως δημιουργώ σελίδα του έργου μου;

Για να δημιουργήσετε την σελίδα του έργου σας στο openedtech.ellak.gr:

Aν δεν έχετε λογαριασμό στο ellak.gr , εγγραφείτε ως μέλος της κοινότητας μέσω της επιλογής Εγγραφή που υπάρχει στο πάνω μέρος της σελίδας του ellak.gr ή στο εγγραφή(Register) του https://openedtech.ellak.gr/login/, και επιβεβαιώστε την εγγραφή σας στο email που σας θα έρθει,

Συνδεθείτε στο https://openedtech.ellak.gr/,

Στα πεδία εισόδου που εμφανίζονται, χρησιμοποιήστε τα “Username or E-mail” και “Password” που έχετε ή πατήστε εγγραφή(Register) για να εγγραφείτε.

Αφού συνδεθείτε επιτυχώς με τον προσωπικό σας λογαριασμό, εμφανίζεται ο πίνακας ελέγχου και οι διαθέσιμες επιλογές στο αριστερό μενού, που παρουσιάζονται αναλυτικά παρακάτω.

Αρχικά, πατήστε στο μενού την επιλογή “Συμμετοχές 2024″

Στη συνέχεια, πατήστε την επιλογή “Προσθήκη”

Θα σας ανοίξει το παράθυρο επεξεργασίας του WordPress όπου μπορείτε να παρουσιάσετε την συμμετοχή σας. Στο Τίτλο του άρθρου  σας προτείνουμε να βάλετε το όνομα της ομάδας – σχολείου σας ή/ και το τίτλου του έργου σας

Μέχρι να ολοκληρώσετε το άρθρο σας, μπορείτε να χρησιμοποιείτε το κουμπί Αποθήκευση, όπου και το άρθρο σας θα είναι προσχέδιο.

Μπορείτε να εισάγετε εικόνες με την επιλογή “Προσθήκη πολυμέσων” πάνω αριστερά στο πλαίσιο σύνταξης περιεχομένου, καθώς και να ενσωματώσετε video από οποιοδήποτε εξωτερική πλατφόρμα βίντεο (youtube, vimeo κ.λπ.).

Μόλις ολοκληρώσετε την επεξεργασία του, πατήστε το Κουμπί Δημοσίευση