Zizou, η έξυπνη γκαρνταρόμπα

Zizou, η έξυπνη γκαρνταρόμπα

Η επιλογή του τέλειου outfit, ειδικά στις σύγχρονες κοινωνίες με τους έντονους ρυθμούς ζωής, μπορεί να είναι συχνά μια χρονοβόρα και απογοητευτική εργασία. Πολλές φορές οι άνθρωποι δυσκολεύονται με τη διαχείριση των ρούχων τους και οδηγούνται στην υπερκατανάλωση, στην υποχρησιμοποίηση των προϊόντων ρουχισμού που διαθέτουν ή και στην πρόωρη απόρριψή τους. Αυτό αυτό έχει ως αποτέλεσμα σημαντικά κλωστοϋφαντουργικά απόβλητα και περιττές δαπάνες χρημάτων και φυσικών πόρων.

Η Ζιζού είναι μία  έξυπνη ντουλάπα ρούχων και παπουτσιών που βοηθά τους χρήστες της να επιλέξουν εύκολα, γρήγορα και ευχάριστα τα καθημερινά τους ντυσίματα! Επιτρέπει την ανταλλαγή προϊόντων ρουχισμού με άλλες έξυπνες ντουλάπες και διασφαλίζει ότι κάθε ρούχο χρησιμοποιείται στο μέγιστο των δυνατοτήτων του. Επιπλέον, η λειτουργία της βασίζεται στη χρήση συστημάτων ανακύκλωσης (βλ. προϊόντα ρουχισμού, σύστημα ανακύλωσης ατμού στο εσωτερικό του θαλάμου σιδερώματος, αξιοποίησης ηλιακής ενέργειας μέσω σύνδεσης με τον ηλιακό θερμοσίφωνα), ώστε να συμβάλλει στην προστασία των φυσικών πόρων. Κάνει το ντύσιμο αβίαστο, διασκεδαστικό και φιλικό προς το περιβάλλον!

Η Ζιζού αξιοποιεί τις δυνατότητες της Τεχνητής Νοημοσύνης με σκοπό να παρέχει στους χρήστες της εξατομικευμένες προτάσεις ρουχισμού και παράλληλα συμβάλλει στην ενίσχυση της Κυκλικής Οικονομίας, προωθώντας βιώσιμες πρακτικές μόδας και εξοινομώντας ενέργεια και χρήματα.